Lets get to know each other!

Denne gangen ble jeg enda bedre kjent med Barcelona. Alt takket være Stine og Yoann! Hadde noen fantastiske dager med shopping, cava, mat og opplevelser!

 

Legger inn noen av høydepunktene, kunne lagt ut alle 137 bildene jeg tok for alle øyeblikkene er verdt det! Tusen takk for denne gang, jeg kommer mer enn gjerne tilbake til byen med stor B! 

God start på dagen!Taubane med utsikt over byen!

Vietnamesisk reataurant i gamlebyen. 

Pitting café i El Born (gamlebyen) 

Litt cava og spekeskinke mens venter vi på bord på Boutiga Provenca. 

Ny favoritt. Espresso-Baileys!

Fest på Hotel Omm

Reiste til en vingård!!


Avsluttet reisen med å besøke en liten vingård. Parés Balta. Entusiastisk guide som satte oss in i hvordan vin og cava blir til, så nå er det full cava produksjon på Jarlsø framover....Og til sist vinsmaking! Ble god stemning rundt bordet og etter 3 dager i Barcelona var både øya og stemmen rusten så de andre trodde sitt, men who cares?! Saluté!

God Påske!!2 kommentarer

Linn

03.apr.2012 kl.10:14

Tuuuuuuuuuuuuuuuusen takk for verdens beste tur.Vi rett og slett storkoste oss:-)

Anette Ravnås

05.apr.2012 kl.13:39

Linn: Det var stor stas! Jeg er med på å gjenta den for å si det sånn :D

Skriv en ny kommentar

Anette Ravnås

Anette Ravnås

30, Tønsberg

Denne bloggen skrives av Anette Ravnås. Dette året er mitt trettiende...Kanskje dette er et produkt av 30års krisa, hvem veit.. I vinter bestemte jeg meg hvertfall for at jeg skulle reise til Bail denne sommeren, alene...6 måneder og 2 blindpasasjerer seinere er det kun én uke til avreise. Bloggen starter som en ferieblogg så får vi se hvor det ender!

Kategorier

Arkiv

hits