B.A.R.C.E.L.O.N.A

Det blir en knall start på påskeferien i år! Linn og meg reiser til Barcelona i noen dager for å shoppe til en kommende begivenhet... og ikke minst besøke Stine! Vi har vært veldig fornøyd med at vi klarte å presse inn en tur og jeg har hvertfall sett fram til å ta en dag tidligere påskeferie for å suse avsted til (enda) varmere strøk.

MEN: selfølgelig kommer det et men...flystreik...:( er det mulig. forrige gang Linn skulle til Barcelona var det askesky, er det ugler i mosen eller urent tøy i kofferten jeg lukter?!!! 

Jeg tvinger meg selv til å tenke positive tanker og i morra i ni-draget får vi vite.... fortsettelse følger på det som kan bli årets påske krim for min del.  Back-up planen, siden vi flyr fra Rygge, er at vi tar en fest i Moss og glemmer alle våre sorger.

 

Én kommentar

Linn

29.mar.2012 kl.07:44

Under 10 timer igjen til du plukker meg opp og vi er klare for tur (forhåpentligvis):-)

Skriv en ny kommentar

Anette Ravnås

Anette Ravnås

30, Tønsberg

Denne bloggen skrives av Anette Ravnås. Dette året er mitt trettiende...Kanskje dette er et produkt av 30års krisa, hvem veit.. I vinter bestemte jeg meg hvertfall for at jeg skulle reise til Bail denne sommeren, alene...6 måneder og 2 blindpasasjerer seinere er det kun én uke til avreise. Bloggen starter som en ferieblogg så får vi se hvor det ender!

Kategorier

Arkiv

hits